Birtwalka replied

447 weeks ago

Ana Bekuta Oprastam Ti Download Software > http://shurll.com/anrat

Ana Bekuta Oprastam Ti Download Software

0fe9572dea
Here you can Search, Play, Share and Download Music Albums & MP3 files, we also have a big database of Music Artists. Amasic. Bhojpuri Dj Song.. Jos jednom napominjem, ne krsite pravila time sto radite, samo iritirate postavljace, koji su se trudili. Don Count Me Out Marvin Sapp. Amasic. Am––––(C) Draze mi je moje nista D––––-Em nego tvoje sve Am–––-(C) lepse mi je meni samoj D–––––Em no tebi kraj nje Am–––-(C) lepse mi je meni samoj D–––––Em-D7 no tebi kraj nje Ref. Ari Lasso Ft Sandy Canester Satu Cinta. Ljudi koji traze akorde ce vecinom te pjesme svirati , a ne praviti matricu za tu navedenu pjesmu, tako da im nece trebati original tonalitet, jer ce ga pronaci kako im odgovara za pjevati ili njima ili kolegama koji rade sa njima, a jos neki dodatni akord neci im biti visak. (To je kao napamet) Kolega, nisam siguran sta ste hteli reci ovim postom?!? Ako bi ste mogli pojasniti! spasoje88 Pokai ovaj Profil Poalji privatnu poruku na spasoje88 Find More Posts by spasoje88 29.01.2012, 00:57 #6 Dell Satriani Registrovan/a dana: 22.07.2008 Mjesto: Mostar, Hercegovina Postovi: 2.347 Downloads: 490 Uploads: 9 Rekao HVALA: 25 Zahvalili mu 276 puta u 232 Postova Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam Kolega Gion, molim vas da se ubuduce uzdrzite od ovakvog nacina odgovaranja na post.

Tres Semanas. Forum Privatne poruke Chat Upload/Download Centar Radio Tekstovi Vesti Tutorial Adresar Kalendar Lista lanova Facebook Donacije . Kalyana Vaibhogame.

last edited 407 weeks ago by Birtwalka
Please log in to post a reply.